Эхо мечты На укр. языке

Раиса Андрющенко
Відлуння  мрії,  наче  хвиля,
Прозора  у  нічному  вирі,
Коли  милуєшся  зірками,
На    оксамитнім  небосхилі,

Коли  чекаєш  серцем  щастя
В  обіймах  щирого  кохання,
Коли  здіймаєшся  над  виром
У  пристрасті  свого  бажання,

Коли  зливаєшся  в  єдине
На  хвилях  ночі  зорянистій,
Коли  про  крила  двоєдині
Лунають  незрадливі  пісні  ...

Тоді  здіймаєшся    духовно,
На    оксамитнім  небосхилі…
Незримим  світлом  молитовним,
Відкритим  у  нічному  вирі....