Над небесами, под небесами

Ляля Стрибная
Красимир Георгиев
ГОРЕ В НЕБЕСАТА, ДОЛУ В НЕБЕСАТА

От извора на живота вяра и безверие отпиваме,
храниме се с доверия и с предателства.
Деус – най-жестокият наш покровител.
Луцифер – най-съвършеният сред ангелите.
                Написано: 17.06.2011 г.

Ляля Стрибная
Над небесами, под небесами

Вкушаем от судьбы, что поднесёт.
Она превратности на вкус не отличает.
И Деус истину в финале не найдёт,
Люцифер утренней звездою засияет.
         
          Люцифе;р (лат. Lucifer — «светоносный», греч. ;;;;;;;; — «тот, кто приносит   
          рассвет»)
          Деус в др.греческом театре появляется на сцене, когда действие
          необходимо привести к  развязке