не жди

Лакки Эн
цілуєш.
так ніжно, майже не відчуваю
мурахи втікають в нікуди

я переповнена тобою\журбою
забути\згадати\вернути
будь-який вибір буде помилкою

залишся.
так, тут поруч, просто будь
мені не вистачає твого тепла
зима 12 місяців,вічність

тримаю\іди
моя павутина,плететься завжди
чим далі, тим сильніше ти вязнеш у ній
будь - ласка, іди!

це мав бути ти\не ти.

12.08.2012