Флексiя

Юрий Терен
Листячко-гілка,
Вишня жаринка.
Смуткує не зірвана
Літа кислинка…
Котиться літо,
За серединку…
Трішечки гірко...
Маршую неспішно
З потішного ринку.
Тарганить тремтлива
Флексія віку…
Вечір скоринка,
Вітер сльозинка,
Тягнуся гукнути,
Душуся криком…