Даруйте любов дiтям!

Валентина Гоменюк
Присвячується Захарчику ( онучку)

Дитина шукає любові
У посмішці мами і тата,
У теплих обіймах і слові,
Яке ще не вміє сказати…

Дитина шукає любові-
І це найцінніше багатство,
Яке може взяти з собою
У шлях, що почнеться з юнацтва.

Життя попереду незнанне
Складеться із безліч стежок
І як в вишиванки узори
Вплететься любові стіжок.

Вона додасть мудрості й сили
У хвилях життєвих турбот
І темрява не подолає
Невинних і світлих думок.

Даруйте любов своїм дітям,
Цю заповідь дав нам Отець.
Даруйте й вона розіллється
У тисячі спраглих сердець.