Люба мамонька

Лиана Халоша
Люба мамонька, мила мамонько,
Тепла крапелька, гарна панночка,
Щедрий дощику, щире літечко,
Наче пролісок, дивна квіточка!
І послухає, і підтримає,
Якщо треба - то трішки вилає,
Всім із щирістю посміхається,
До люстеречка зазирається...
Тож всміхайся й цвіти, моя мамонько,
Мов та річечка, мов те сонечко!!!