Жэйне кайтарасы килэ

Фаниль Асфаров
Уткэн жэйне кайтарасым килэ.
Аны курми калган сыман.
Кояш ямен, жэйнен тэмен.
Нигэ икэн тоймый калган.

Мизгел кебек утеп китте.
Куз йомганчы ямле коннэр.
Хэзер инде янгыр сибеп.
Тиздэн козлэр килеп житэр.

Козгэ керу бик ямансу.
Сагындыра эссе жэем.
Хэзердэ бит эле таман.
Кояш  кондоз кыздыруы.

Уткэн жэйне кайтарасы килэ.
Сэлэтем генэ юк.
Туктамасын гына безгэ.
Еллар телэп кэккук.