***

Мария Болюх
серце стукає. барабанить. зриває вже вісь, врешті-решт.
повітря тікає з легень, як втрачають пісок -- персти.
я пізнала негласну істину: власноруч влаштувала арешт,
де світ весь -- жорстка заборона. єдине існує тут -- ТИ.

і забракне же сил на втечу -- впаду, ти повернеш назад
одним лише дотиком, віриш? пряним запахом. рухами вій.
я покірно піду за тобою -- хоч у передайз, хоч у ад.
обрій наш майоріє Щастям. я -- твоя. ти -- нестерпно -- МІЙ.


15.08.2013