***

Анжелика Машина
Каштани

А каштани білі цвітуть,
Київські біленькі каштани,
Діти зі школи нарядно ідуть,
Це ж бо юні кияни!

В травні старі і юні,
Кияни садять щороку,
Важкі зараз будні,
Дніпр – як раніше широкий!

По київські я люблю,
Дивитись на цю красу,
Шаную, дивуюсь,
Киянам розповім…. Подивую!

Кияни, любіть каштани,
Вони наша гордість,
Це ж наша слава, кияни,
Шана старим і дорослим!
15.11.10 г.