Будь собою!

Инна Шевченко Рыбак
Твої мрії не даремні,
Лиш повір - все можеш ти.
Хай вирує світ шалено -
Будь собою і рости

Над собою! Над собою!
Є у кожного свій шлях.
Істина завжди з тобою -
Не шукай в чужих краях!

До Сонця, до Неба,
До Світла прямуй!
Весь Всесвіт для тебе.
Собі його подаруй.

Випрямитись, стати струнко,
Дотягнутись до зірок!
Є у Долі подарунки,
Лиш зроби назустріч крок.

Будь собою! Будь собою!
З радістю пройди свій шлях.
Істина завжди з тобою -
Не шукай в чужих словах!

До Сонця, до Неба,
До Світла прямуй!
Весь Всесвіт для тебе.
Собі його подаруй.

Твоя зірка над тобою
Хай тобі підкаже шлях.
Твої мрії, твоя доля,
Все в житті в твоїх руках...

Будь собою! Будь собою!
В своїх дїях і думках.
Істина завжди з тобою -
Її блиск в твоїх очах!

До Сонця, до Неба,
До Світла прямуй!
Весь Всесвіт для тебе.
Собі його подаруй.