По р зним берегам

Валентин 2
Я хочу щоби ти була щаслива
І за для тебе я на все піду
Ось тільки дочекайся моя мила
Бо дуже сильно я тебе люблю
Важкий поріг поставила нам доля
Розкинувши по різним берегам
Та знаю я що це не випадково
Вона дала випробування нам
Бо лиш коли ти сильно любиш
Коли ти маєш за для кого жить
Ти витримаєш ти не забудеш
Того хто буде більше всіх любить