Так бува...

Инна Шевченко Рыбак
Так буває,
Що попереду нікого немає,
Ти ідеш - тебе ніхто не чекає,
І самої дороги немає.
Так буває...

Так буває,
День за днем, рік за роком минає,
І для чого це все, ти не знаєш,
І здається, що сили зникають.
Так буває...

Але знай хтось іде за тобою,
Крізь всі стелі, що пробив головою,
Через терни легкою ходою
Хтось іде, іде за тобою
По нових стежках.

Так буває,
Раптом бачиш напруга спадає,
І ти чуєш як серце співає,
І про втому свою забуваєш
Так буває...

Так буває,
Ти дійшов, куди дороги немає,
Де за обрієм Сонце палає,
І життя всіми барвами грає.
Так буває...

Але знай хтось іде за тобою,
Крізь всі стелі, що пробив головою,
Через терни легкою ходою
Хтось іде, іде за тобою
По нових стежках.

Прийде час, і якось весною
Ти підеш за тим, хто йшов за тобою,
Він покличе тебе за собою,
Поведе легкою ходою
По нових Світах...