***

Валентина Петречук
Полетіла б душа в гори,
Але тіло не дає.
Облітала б всі простори,
Та, мабуть, це не моє.
Я -- людина, і це -- доля:
Буду вік жить на землі,
Знизу розглядати зорі,
Мріями літати в сні.