В н любить мене

Ольга Смоленская
Він любить мене за вічно холодні руки,
За те, як я дивлюсь на місто,
коли їду в трамваї.
За те, як готую їсти,
І поки не поцілує- не засинаю.

Він любить мене за відсутність дитячої мрії,
За те, як я слухаю музику,
заплющивши очі.
За те, як танцюю на кухні,
І зустрічаю на забитому людьми вокзалі.

Він любить мене за моє руде волосся,
За те, як примощуюсь на плечі,
коли дивимось фільми.
За те, я ходжу по квартирі гола,
І тихо шепочу на вушко: "Я кохаю".

літо 2013