Нiщо не е в цiм свiтi безумовним...

Галлея Сандер-Лин
                Присвячую G.S.
 
            *  *  *

Ніщо не є в цім світі безумовним!
Скінчиться все! І навіть плин життя...
Не втримаєш й освідченням любовним -
Усе колись поглине забуття...

Та чи скоритись, чи програти долі?
Невже немає звідти вороття?!
Про це себе питаєм мимоволі,
Жахаючись піти у небуття...