Майстринi

Люба Пентелюк
Я навчилась малювати,
Фарбами та олівцями.
Мама вміє вишивати,
Голкою та ниточками.

Візерунок намалюю,
Мама з нього виш'є щось.
Чи сорочку в подарунок,
Чи весільній рушничок.

Всі роботи наші цінні,
Бо працюєм від душі.
Все виходить в нас відмінно,
То ж майстрині ми, чи ні?