Аллочка

Люба Пентелюк
Купила мама Аллочцi,
Шубку,шарфик,шапочку.
Ще чорнi черевички,
Червонi рукавички.

Одяглася наша Аллочка,
В шубку,шарфик,шапочку,
Ще в чорнi черевички,
Червонi рукавички.

Пiшла у двiр погратися,
Снiжками покидатися,
На санках покататися ,
В снiжочку повалятися.

В дiм повернулась Аллочка,
Загомонiла мамочка.
Ти що купалась в рiчечцi?
Промокла вся до ниточки.

Намокло все у Аллочки,
Шубка,шарфик,шапочка,
Ще чорнi черевички,
Червонi рукавички.

Все що купила мамочка,
Рiдненькiй донi,Аллочцi.