нiмi слова

Эхо Тишины
слова німі, пусті слова
вони болять і відбирають мову.
мовчи, бо я давно глуха
до слів, до їх пустого дзвону.
кажи мені інакше, доторкнись
очами до душі самої.
слова пусті, коли німа душа...
ти оживи її на її мові.