***

Иван Якущенко
Ти знаєш, про що я мрію?
Ні, не про заморські скарби.
Навіщо вони мені треба,
якщо будеш поряд не ти...

Ти знаєш, про що я мрію?
Ні, не про далекі краї.
Там холодно буде без тебе,
там люди усі - чужі.

І крила мене не манять,
щоб міг я злетіть в височінь.
У небі літають лиш янголи,
а ми ходим тут, по землі.

Ти знаєш, про що я мрію?
Про світанок для нас обох...
Про щастя наше, і горе,
подароване нам на двох.

Про твої палкі поцілунки,
про закоханий погляд твій.
Хочу знати, що ми будем разом,
й не розлучать нас ночі і дні.

Ти не знаєш, про що я мрію...
Може буть, що тобі все одно.
Мрії можуть стати реальністю
якщо ми захочем цього...
20.02.2013