Пробачення

Юлия Малкова
Я сумувала за тобою, знаєш?
І намагалась ніколи не образити.
А ти навіть дзвінків моїх не чекаєш...
Та в думки до мене любиш лазити.

Ти пробач, шо так це називаю,
Ні в чому тебе не звинувачую.
Я ніколи не скажу, шо кохаю.
Завжди за це проситиму пробачення.