Украiнська нiч

Галина Полищук Ярмульская
                УКРАЇНСЬКА НІЧ

                Яка вона ніч українська?
                Побачити можна в селі,
                А зорі на небі так сяють,
                Немовби все це уві сні.
                Пісні там співають дівчата,
                Музиченьки грають гопак,
                А місяць грайливо так сяє,
                Дівча обіймає козак.
                Яка ж це  краса пречудова!
                Це є мій омріяний шлях,
                Дивитись, як падає з неба
                Ніжний, рясний зорепад.
                І птаха - це мій соловейко,
                Підспівує любо мені,
                А зорі чарівно та ніжно
                Всміхаються любо мені.
                Як сонце сідає низенько,
                Збирається молодь в селі.
                Як вечір наступить близенько,
                Там чути пісні голосні.