Синi очi

Галина Полищук Ярмульская
                СИНІ ОЧІ

                Як погляну в сині очі,
                Моє серце завмира.
                То я плачу, то радію,
                То тріпощеться душа.
                Від кохання шаленію,
                Полечу я до зірок.
                Заберу тебе з собою,
                Не зроблю без тебе крок.
                Сині очі, як озерця,
                Покохав на все життя,
                Ти відкрила моє серце,
                Будь красунечко моя.
                Я в полон попав в озерця,
                І не думав, не гадав,
                Один раз тебе побачив,
                І відразу покохав.
                В сині очі я дивився
                І не бачив у них дна,
                Щей запала мені в душу
                ЇЇ русая коса.