Я помру вiд застуди..

Санька Савицька
Я помру від застуди,
якщо ти мене не вкриєш ковдрою
та не заспіваєш колискову на ніч
Ти для мене більше
Мабуть
Ти для мене все
Не важливо скільки чаю випила одна
Ти знаєш: мої ліки - твої вірші
І пісні, що часом мені дарував
Буває, ти забуваєш хто я і звідки прийшла
Та головне пам'ятати:
я все-таки помру від застуди,
а саме - без твого тепла.