Менi на нiч побажали тебе..

Санька Савицька
Мені на ніч побажали тебе, а я відмовилась спати.
Це ж не злочин? Чи як?
Я тебе вбила в своїх снах, тепер і назавжди
мене посадять за грати.
Я не буду спати,
щоб раптом ти не повернувся, бо так потрібно мені.
Вибач, бо так потрібно нам.

Чи хтось знав, що буде саме так, як наданий час?
Напевно, ні. Втратили так.
Не повертайся лиш на хвилину, чи може дві.
Тільки назавжди, бо
квіти на столі твої.
Я просто не хочу бачити тебе в своїх снах, прошу,
лиш в веснах чи іменах.