Наша не наша весна..

Санька Савицька
Замість звичайних чорних
одягни жовті і йди поки йдеш
Не впасти тобі допоможуть мої молитви,
яких вистачить на двох, або навіть на більше
Я знаю ти не віриш в небо та головне,
що в тебе вірю я
Не знімай окуляри, залишилось трохи
вже близько наша\не наша весна.