Коли загубився ключ..

Санька Савицька
Коли загубився ключ, я впевнено знала де він
У тобі всі мої речі загублені мною торік:
Улюблений светр, навушники, білі шкарпетки
І навіть усі мої проспані дні.

А ще номера телефонів не друзів,
І кілька мільйонів німих, не потрібних слів,
Мої окуляри, старі ті журнали, мольберти
Себе так раптово і тіні вулиць пустих.

Коли загубився ключ, я впевнено знала де він
У тобі всі мої речі, листи, телефонні дзвінки
А знаєш, ключ той був насправді від мене
А знаєш, лиш ти справжню мене відкрив.