Читай лише вголос..

Санька Савицька
Читай лише вголос, поки дихає рима.
Поки вона спить на твоєму плечі.
Дехто казав, що запізно ніколи,
А я тут раптово загубила ключі.

Читай лише вголос, або уже зовсім
Лиши мене слуху і всіх відчуттів.
Втрачаючи розум, ви тихо зітхали.
А я в цей момент писала вірші.