Калина

Галина Полищук Ярмульская
                КАЛИНА

                Біля річки широкої
                Розквітла калина,
                Зустрічала свою долю
                Молода дівчина.

                А калина веселенько
                Віти нахилила,
                Там дівчина чорноброва
                Косу розпустила.

                Світить місяць над річкою
                Світить, ясно сяє,
                Мене милий поцілує-
                Серце завмирає.

                Ті зелені верболози
                Стоять над водою,
                Та дівчина закохана
                В хлопця молодого.

                Мій коханий, подивися,
                Впали білі роси,
                Квіт калини приколола
                Дівчинонька в коси.

                Мій хлопчина синьокий
                Вірно мене любить.
                З чистим серцем та душею,
                Він мене голубить.