Колискова для доньки

Натуличка
Доню моя, серце моє,
На добру ніч колисаю тебе
Зоряний час, тиша в гаю
Лагідно пісню співаю свою

Синій туман спав у траву,
Клоняться віченьки солодко к сну
Сонечко зна - рано встає...
Спи, засинай ангелятко моє!

Доню моя, щастя моє
Божия ласка, що ти в мене є
Мов чарівна пісня луна
Душу вкладаю, як в серце слова

Промінь теплом вмить осяйне,
Ранок в віконце загляне твоє
Час промайне, стане у дні...
Доброї долі бажаю тобі!

Доню моя, серце моє
На добру ніч колисаю тебе
Зоряний час, тиша в гаю
Лагідно пісню співаю свою...



     ( фото из интернета  )