Не так все легко в цьому свiтi... На украинском яз

Владимир Прохода
Не так все легко в цьому світі,
В житті, коханню та в душі
І нам це варто зрозуміти:
Перебуваєш на межі...

невірні дії, рухи, кроки,
Слова невинні чи палкі,
Зміняють долі наші, роки,
Бо ми в бажаннях не стійкі...

Пасивний розум до емоцій,
Не контролює почуття
Наявність маєм  диспропорцій,
не за горами каяття...

Що нам лишилось? Уповати,
Молитву Богу шепотіть,
Жаль, що не можемо спитати,
А він сказати: "Час любить!"


 П.В.М.         20.08.2013г.