Штампи

Крынина Елена
Не вiрю я вам, нi!!! Цього не може бути!
Я закохалася у нього всiм назло!
Вернiть мене до тями, та не вiрте, люди,
Якщо менi не буде всеодно.

Пролитi сльози всi мої - не дiаманти,
Печалi рiки не розтануть навеснi,
Але на серцi, на моїм чорнiють штампи,
Нема спасiння i так болiсно менi.

Мина день за днем в нестерпнiй тишi,
Кому розпoвicти не знаю вже,
Мене не слухає нiхто, а я все бiльше,
Закохуюсь у нього. Та невже...

Невже це все? Не посмiхнусь я бiльше?
Розгляну фотографiю в сльозах,
Та нi, це не кiнець! Складатиму я вiршi,
А плакати я буду по ночах.