Н Ч

Хриха Ру
Ніч - коли в небі ясні Зорі.
Ніч - коли Місяць виплив, в воді скупався.
Ніч - коли морози сплелися в узорі.
Ніч - коли соловей давно відспівався.

Ніч - душа людська відпочиває.
Ніч - коли всі почуття спливають.
Ніч - коли так добре стає.
Ніч - випливає людська ідеальність.

Ніч - все залишила в озерному просторі.
Ніч - така гармонія спокою.
Ніч - коли думки на повторі.
Ніч - коли душа стає глибокою.