Безсоння UA

Игорь Фунт
Прекрасні жіночі
зелені очі,
Все дивляться
На мене щоночі.
Не мають можливості
щось сказати.
Все  бажають
мене  обійняти.
Обійняти й промовити
ніжні слова.
А я лише промовчу ,
як тая трава…