Максим Богданович. Credo

Валентина Варнавская
Максім Багдановіч (1891 – 1917)

Credo

Ёсць адна толькі мудрасць жыцця і яе я шаную;
Вось што кажа яна:
Калі хочаш праўдзіва ты жыць, дык пей чару любую,
Але толькі да дна.



Максим Богданович (1891 – 1917)

Credo

Мудрость жизни – одна, лишь её признаю и ценю я;
А вещает она:
Если истинно хочешь ты жить, пей же чашу любую,
Но при этом – до дна.

(с белорусского)