Восени

Алеся Якушкина
Нам долею начертано з тобою
Зустрітися сьогодні, восени
Назвеш ти мене мрією сумною,
Але я не повірю, ти не жди.
Я посміхнусь і піду стороною
Аби не бачив тільки ти очей
І що у серці ті слова пішли луною
та стали сенсом всіх недоспаних ночей.