***

Снежина Христова
Текат си минутите,земен човек,
текат,а ти чакаш награда.
Награда за лутане,земен човек,
за търсене на забрава.
Забрава в надеждите
на безнадеждния ден.
Тя идва със заника,с нощта...
Наградата за твоето чакане.