Оптимистично

Снежина Христова
По дяволите болката и мрака!
В душата нека цъфне светлина!
Печал,разруха,болести,смъртта
безследно да изгният в пепелта
на минали възпоменания.

Очите не затваряй ти печално,
безкрая виж,простора ведролик.
На огнен ден с безумния светлик
и с вечност бързокрила в надпревара,
не стихвай,жажда за несбъднат миг!