***

Снежина Христова
Като образи в криво огледало
се оглеждат мечтите ни в бъдещето.
То със смях приближава и връща
вярата ни,в пясък превърната.
Тихомълком ограбва надеждите
и дарува с тях нашето минало.

Тъй се мятаме от бъдеще в минало,
търсим в него следи от мечтите си -
и мечти, и надежди с действителност
неусетно в спомени сливат се.