Я хочу до тебе!

Дмитро Безкровний
я хочу до тебе, мила!
я стелю полони мрій.
я хочу під твої крила,
я прагну твоїх обійм.

я хочу тебе зустріти,
як перших дрібних снігів,
як яблуню плодовиту,
як чайок з-за берегів.

як вітер -  стійкі покоси,
як небо стрічає нас,
як сонечко - абрикоси,
як вогник - пластичні маси.

я хочу до тебе, люба,
боротися за зірки,
за стан, попри крила, грубий,
за місце на нім руки...