Молитва до Бога...

Наталья Кислощук
Боженько, прошу: віддай мені
Цього неземного Чоловіка...
Все життя молитимусь тобі
І Його кохатиму до віку...

Не торкнувшись вуст - торкнувсь душі...
Я такого ще в житті не знала...
Він запав так глибоко мені -
Я Його всім покохала...

Скільки в Ньому граней - не злічить...
А душа не від людей - від Бога..
Я Його не хочу загубить,
Перетни же наші ти дороги...

Він далеко і душа кричить,
Серце надривається тугою...
Я благаю: зупинися мить -
Серце мушу окропить сльозою...

Боженько, віддай Його мені...
Я Його кохатиму щосили...
І в останнім подиху і сні
Заберу кохання до могили...