Вiдшумiла осiнь дивним листопадом...

Любовь Борисенко 2
Відшуміла осінь дивним листопадом,
Покружляла золотом кленів і беріз,
Пронеслася нашим яблуневим садом,
І сердитий вітер листя ген розніс.

Волохаті хмари  нависають низько,
Проливають сльози на брунатний килим.
Сивочола з холодом уже зовсім близько,
Розпрощатись тяжко з усім серцю милим.

Зігрівають спогади про духмяне літо,
Про яскравий літній диво-зорепад,
І живуть у серці  віковічні липи…
Повернути б роки прожиті назад.

Завихриться віхола, занесе снігами,
Все довкола спатиме, ждатиме весни.
В серпанковім мареві, білій круговерті
Хай мені насняться лиш щасливі сни!
     14.11.2012