Свiтанок

Галина Полищук Ярмульская
                СВІТАНОК

                Не тривож мого серця журба,
                Не тривож мою душу не треба.
                Ти приходиш до мене ві снах,
                Настраждалася я через тебе.
                На світанку приходиш у снах,
                Зачаруєш мене як ніколи.
                Бо кохання моє назавжди,
                В мому серці палатиме знову.
                Наяву, мій коханий, прийди,
                Я зустріну тебе біля дому,
                Своє серце відкрию тобі,
                Не забуду тебе я ніколи.
                На світанку я йду по росі,
                Йди, коханий, назустріч до мене,
                Розкажу тобі я про ті сни,
                Що тривожили душу без тебе.