Ти приснись менi...

Любовь Борисенко 2
Ти приснись мені навесні,
У бузковім буянні,
Коли линуть веселі пісні
Солов’ я на світанні.

Ти приснись мені літньої ночі,
Як купаються зорі в Десні,
Коли вітами верби шепочуть,
Таємницю повідати хочуть.

Ти приснись мені кожної ночі
В березово-кленовім багрянці,
Подивись, як раніш мені в очі,
Я щасливою буду уранці.

Хоч коли-небудь, хоч колись…
Ти приснись мені, ти приснись…
 
14.11.20012