Нiщо у свiтi.. Рута

Наталия Губерникова
Ніяка сорокоградусна спека,
Ніякий мороз поза тридцять та вітер в кишені з собою,
Ніякий землетрус дванадцяти балів Ріхтера,
Не розіб*є мене з тобою!!!

Жодні друзі,брехливі подруги,
Жодні люди в яких відсутні гальма,бо вони лишень тиснуть на газ,
Жодна вигадана історія всесвіту,
Ніколи не розведе нас!!!

Ніякі обставини та гірка доля,
Жодний святий,ікона,жодна заздрість яка живе у всіх вас,
Ми завжди будем разом у вогні та попелі,
І навіть смерть не розлучить нас!!!