Я вiрю

Юлия Штундер
Якби ж збулися мої мрії,
Раділи б люди й зними я,
Й на нашій славній Україні
Розквітла б доленька нова.

Ще не збулися мої мрії,
Та Бог почув мої слова.
Я вірю, в нього серцем вірю,
його душа все ще ж жива.

Молю у Господа я свого
За Батьківщину молоду,
До нього серцем лину знову,
З молитвою щодня живу.