Яраларны янарттылар каурый кэкре тараклар...

Лилия Рэ
Кибетлэргэ   кергэн    идем,
Алырга   дип  кирэгем,
Киштэлэрен   караганда,
Туктадымы   йорэгем...

...минем  Энкэем  яраткан
Каурый  кэкре  тараклар
Кузлэремэ  чалынуга,
Янардылар  яралар...

Ник  кергэнемне  онытып,
Кире  чыктым  кибеттэн...
YксYемне  тыялмадым...
...елга  акты  кYземнэн...

Яраларны  янарттылар
Кэкре  каурый  тараклар...
Энкэйлэрне  югалтудан
Тозэлми  шул  яралар...


24.08.2013