Pentru mama...

Татьяна Дериволкова
Eram imbratisata eu de mama.
Si chipul ei frumos m-a bucurat.
Sedeam noi impreuna linga geam
Si cintul ei am ascultat.
Ea-mi spunea, ca viata-i grea
Ca sint aici ca o papusa
Imi amintesc, cum vintul rar batea
Pe-a noastra rece dar inchisa usa.
O, mama mea, tu esti un vis,
In care eu am intilnit noroc.
Eu pentru tine am deschis
In inima cel mai mare loc.
Tu esti iubirea mea si viata.
Tu esti prietena draga a mea!
Tu esti norocul meu, a mea speranta,
Ca tot va fi frumos cindva...