Залишся

Ольга Смоленская
Залишся, чи залиш хоч щось на згадку.
Нам мало було просто теплих слів.
А пам'ятаєш, як не спали до світанку?
Я цілувала в шию, а ти тихо млів.

Залишся! Хоч на ніч одну, благаю!
Згадай, як було добре нам удвох.
А зранку підеш. Знаєш, відпускаю!
Мені буде достатньо цих годин кількох.

Залиш хоч щось на згадку, чуєш, милий?
Хоч своє серце, тепле, та пусте.
Чи мить оцю- невпинну й невблаганну.
Я наречу її нашим кінцем.

літо 2013