Чому?

Стася Деркач
Чому іноді все так набридає ?
Чому хочеться кинути все і всіх?
От ніби смуток все тіло покриває,
І хочеться бачити не літо,а сніг.

Стає холодно в один момент на душі,
На жаль, не зігріває тепла кава і чай...
А близькі люди стають зовсім чужі,
І не хочеться крикнути комусь з них "зачекай!"

А в серці щось так боляче-болить,
І так спокійно даємо волю сльзам.
Та на годиннику час вперед все летить,
А ти все сидиш із своїми думками сам-на-сам.

І кожен з нас на ці питання відповідь шукає,
А чи знайшов ТИ відповідь на них?
Чому іноді все так набридає,
Що хочеться кинути все і всіх?...