Киркипэ

Лилит Мазикина
О кхам сы до миро йило,
кирко сыр бида и лоло:
сом бияндлы коли лынай
до васт рикирла сумнакай,
коли с утра паны хачёл,
ратенца пьел бравинта чён,
джины, со сыго ухтылэл
шылэнца пхув сари тэлэ,
сарэ пхаба гудлэс киндэ,
нэ киркипэ до ди лодэл.